Törőcsik Franciska Vaksötét / Vaksötét (2016) | Legjobbfilmek.Hu

(2016) Tóth F. Krisztina - medika Act/Or (rövidfilm) (2015) Julia Veszettek (2015) Lukács Anita Swing (2014) Angéla Tetemre hívás (rövidfilm) (2014) Kund Abigél Couch Surf (2014) Franci Isteni műszak (2013) Katalin, medikus Pillangó (tv) (2012) Erzsi Rosszkor (rövidfilm) (2012) Juli Mindenből egy van (sorozat) (2012) Csilluka Csak a szél (2012) goth lány Drága besúgott barátaim (2012) János lánya Otthon (rövidfilm) (2012) lány Tiszta kézzel (rövidfilm) (2010) lány Napszúrás (rövidfilm) (2009) Maja

Gyönyörű volt Törőcsik Franciska a premieren - A magyar színésznőre már Hollywood is felfigyelt - Hazai sztár | Femina

  1. Jegy.hu | Törőcsik Franciska
  2. Anime g portál
  3. Gombatermesztés kezdőknek - YouTube
  4. Törőcsik Franciska lesz a meglepetés az új horrorszenzációban
  5. Szafi termékek webshop login
  6. ORIGO CÍMKÉK - Fede Alvarez
  7. Észrevettétek? Magyar színésznő játszik az ismert hollywoodi horrorban | Femcafe

Törőcsik Franciska Fotó: Varga Ferenc - Origo Nem tartom magam szendének Sokan Csillukaként ismerték meg a tévében, most tele vannak az arcával a budapesti utcák. A forgalmas csomópontokban több emelet magasan az olvasást népszerűsíti, a villamosmegállókban a Swing című új magyar musical egyik főszereplőjeként tündököl a plakátokon. Törőcsik Franciskával beszélgettünk.

2016-ban Kern András filmjében, a Gondolj rám ban egy fiatal medikát alakított. Szintén 2016-ban feltűnt a Vaksötét című amerikai horrorban is. 2017-ben Mészáros Márta filmjében, az Aurora Borealis:Északi fény ben és a Budapest Noir ban volt látható. 2018-ban Goda Krisztina új filmjében, a BÚÉK ban Lengyel Tamás barátnőjét játszotta. 2019-ben az A mi kis falunk harmadik évadának záróepizódjában debütált Viki szerepében és azóta állandó szereplője a sorozatnak. 2018-ban közös CD-t adott ki az ismert jazzgitárossal Halper László val közösen, amely a Don't Stop the Music címet kapta. ÉRDEKESSÉGEK: - A gimnáziumi évei alatt japánul tanult és 2 hónapot eltöltött Japánban is. - Fiatalabb korában kipróbálta a modellkedést. - 2017-ben Ember Márk kal együtt szerepeltek a Soulwave zenekar Nehezen múlik című dalához készült klipjében. Márkkal később közösen szerepeltek a BÚÉK című filmben is. FILM, TV: A vagon (rövidfilm) 2021) Psycho 60 (rövidfilm) (2020) Marion Crane Radioactive (2019) nő A mi kis falunk (sorozat) (2019 -) Viki Mióta velem jár (rövidfilm) (2019) Éva Unfinished business (rövidfilm) (2019) Sári BÚÉK (2018) Fanni Koller Éva bátorsága (rövidfilm) (2018) Koller Éva 129 (2018) Mia A Rose in Winter (2018) Michael anyja Citromos Mignon (rövidfilm) (2018) lány Budapest Noir (2017) Fanny Aurora Borealis:Északi fény (2017) a fiatal Mária Vaksötét /Don't Breathe/ (2016) Cindy Gondolj rám!

Jegy.hu | Törőcsik Franciska

Törőcsik Franciska életrajza Törőcsik Franciska 1990. április 28-án született Budapesten. Édesapja egy gyógyszergyártó cégnél dolgozik, édesanyja pszichiáter. Már hétéves korától kezdve Földessy Margit színitanodájába járt. A gimnázium után jelentkezett a Színház – és Filmművészeti Egyetemre, ahová elsőre felvették. A színművészetin Novák Eszter és Selmeczi György osztályába járt. 2013-ban végzett. Már az egyetem alatt főszerepeket játszhatott. Az Örkény Színházban együtt dolgozott Mácsai Pál lal és Máté Gábor ral is. 2014-ben a székesfehérvári Vörösmarty Színházhoz szerződött. 2017-től szabadúszó. Első filmjét a Szemle-nyertes Napszúrás t 18 évesen forgatta. 2102-ben Fliegauf Benedek többszörösen díjazott filmjében, a Csak a szél ben láthatták a nézők. A televízióban a Mindenből egy van című improvizációs sorozatban Rudolf Péter és Nagy-Kálózy Eszter lányát, Csillukát játszotta. 2014-ben a Swing című film egyik főszerepében tűnt fel. 2015-ben Goda Krisztina filmjében, a Veszettek ben volt látható.

Fotó: Talabér Tamás Oldalak

Nehéz megmagyarázni, hogy mikor dominál az egyik részem, és mikor a másik, de sokszor érzem azt, hogy a mai világban egyre nehezebb megtalálni az igazi értékeket, és meghozni a szükséges kompromisszumokat. Egyfelől minden abba az irányba terel minket, hogy ha valami elromlik, ahelyett szerezzünk be valami újat; pedig ha valamin dolgozni kell, az még nem feltétlenül jelenti azt, hogy az rossz – mondom ezt függetlenül attól, hogy az is szükséges, hogy felismerjük, ha valami valóban nem működik. Viszont ha az ember megtalálja azt, akivel képes lenne leélni az életét, azért igenis érdemes küzdeni, hiszen munka és áldozat nélkül nincs siker. Másfelől pedig abban sem hiszek, hogy mindenki számára csak egy igazi létezik a világon. Szerintem sok igazival hozhat össze minket a sors, csupán nem mindig ismerjük ezt fel, nem minden életszakaszban vagyunk nyitottak rá. Emiatt én egyre inkább próbálok befelé figyelni, és hiszem, hogy megérzem, ha a megfelelő emberrel hozott össze az élet. Szóval inkább racionális vagy, mintsem romantikus?

Törőcsik Franciska - Sztárlexikon - Starity.hu

[3] Dalok a Földről My Fair Lady Bíít! Pillantás a hídról (Catherine) Elfriede Jelinek: Mi történt, miután Nóra elhagyta a férjét, avagy a társaságok támaszai (Munkásnő) Az 1/2 kegyelmű (Aglaja Jepancsina) A vihar (Miranda) Liliomfi (Mariska) Csehov: Medve Csehov: Leánykérés Csehov: Jubileum Závada Pál: Édes Anna (Anna) Gyökössy Zsolt: Pillangó (Zsuzsika) Bulgakov: A mester és Margarita (Margarita) Dosztojevszkij: A félkegyelmű (Aglaja) A padlás (Kölyök szellem, 530 éves) Hamlet, dán királyfi (Ophélia) A oldalon található további szerepei: [4] A hülyéje A vihar Balfácánt vacsorára! (Madeline) Bűn és bűnhődés Csókos asszony (Pünkösdi Katóka) Édes Anna Halálos tavasz (Edit) Lépésről lépésre (Kristine Ulrich) Prolik (Irén) Szinkronszerepei Szerkesztés Az Internetes Szinkron Adatbázisban regisztrált szinkronszerepei száma: 57. [5] Magyar cím Eredeti filmcím Év Karakter Színésznő Szomszéd átok El hombre de al lado 2009 Méh Womb 2010 Szerelam az Alpokban Chalet Girl 2011 Kim Felicity Jones A szerzetes Le Moine Agnès nővér Roxane Duran 2 nap New Yorkban 2 Days in New York 2012 Asterix és Obelix: Isten óvja Britanniát Astérix & Obélix: Au service de sa Majesté Ophélia Charlotte Le Bon Írd a karjára: Szeretnek!

Alaposabban utánaolvasva a filmnek kiderült, hogy a mérvadó filmes szaklapok nem fogalmaznak ugyan ennyire végletesen, de őket is lenyűgözte az uruguayi Fede Alvarez ( Gonosz halott) alkotása. Három detroiti fiatal a könnyű zsákmány reményében egy vak háborús veterán házába tör be, a férfi azonban sokkal veszélyesebb annál, mint amit a rablók hittek róla. A kritikák alapján ebből a faék egyszerűségű alaphelyzetből hozta ki a maximumot a Vaksötét. Dylan Minnette, Jane Levy and Daniel Zovatto a Vaksötét című filmben Forrás: InterCom A Hollywood Reporter kritikusa szerint, ha előbb ezt a filmet rendezi meg Alvarez, és csak utána jön a Gonosz halott remake-je, senki nem aggódott volna amiatt, hogy ez az ismeretlen uruguay-i fickó megszentségteleníti a zsáner egyik legnagyobb klasszikusát. A Variety arról ír, hogy a Vaksötét végig képes fenntartani a feszültséget a térbeli és a koncepcióból fakadó korlátok ellenére is, és anélkül képes mindig új kihívásokkal szembesíteni a főszereplőket, hogy ettől túlzóvá válna.

szédülés-ellen-házilag